Vincon Vrancea, infiintata in 1949, si-a dezvoltat activitatea in anii ce au urmat devenind una dintre cele mai prolifice companii producatoare de vinuri, brandy si alte bauturi alcoolice din Romania.

Cu vii ce acopera mai mult de 2500 ha, localizate in Panciu, Odobesti, Cotesti, Chirnogeni (in sudul viilor Murfatlar), Husi, Vincon Vrancea poate produce o larga varietate de vinuri, cum ar fi: Feteasca Alba, Feteasca Regala, Sarba, Galbena de Odobesti, Tamaioasa Romaneasca, Grasa, Riesling, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Busuioaca de Bohotin, Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon and Pinot Noir.

Vincon Vrancea a avut capabilitate de a pastra o balanta intre metodele traditionale si cele moderne de de fabricare a vinului. Exemplul perfect este coabitarea beciului Domensc Cellar de la odobesti cu una dintre cele mai modern echipate zone de productie (linie automata de imbuteliere, masina automata de etichetare, etc). Astfel de exemple pot continua, dar realitatea este ca a fi unul dintre cei mai mari producatori din Romania vine ca rezultatul a mai mult de 55 de ani de experienta.

Click pentru gama de produse Vincon