Tymbark Maspex Romania este parte componenta a Grupului Maspex Wadowice Polonia si a fost infiintata in 1996. In luna decembrie 2006 compania isi schimba denumirea renuntandu-se la vechea titulatura, La Festa International SRL, in favoarea celei noi Tymbark Maspex Romania SRL.
Primul produs comercializat in tara, a fost Cappucino La Festa, produs ce a cucerit repede statutul de lider pe piata romaneasca. Ulterior oferta a fost largita prin introducerea pe piata a altor produse. In septembrie 1996, compania a inceput productia de cappucino La Festa in Romania. Pozitia de lider in cateva segmente importante ale pietei de produse alimentare a fost consolidata prin aplicarea unui amplu program de investitii.

Astfel in iunie 2002, in urma unei investitii de 7 milioane de euro a fost inaugurata moderna fabrica de la Valenii de Munte. Fabrica este dotata cu utilaje moderne,complet automatizate si respecta standardele mondiale din domeniul industriei alimentare. Fiecare etapa de productie este sub strict control tehnologic si sanitar, intreg procesul fiind monitorizat. Incepand din mai 2004,activitatea societatii este certificata ISO 9001/2000 si H.A.C.C.P. Moderna fabrica de la Valenii de Munte a devenit in scurt timp un punct strategic nu numai pentru La Festa International ci si pentru reteaua din care aceasta face parte:Maspex Wadowice Polonia. In prezent in cadrul firmei isi desfasoara activitatea un numar de aproximativ 600 angajati.

Din 2002 la Valenii de Munte s-a infiintat Centrul Administrativ al Grupului Maspex Wadowice pentru Europa de Est. Acesta are ca obiect de activitate producerea, comercializarea si promovarea produselor Maspex pentru Romania,Republica Moldova, Macedonia,Turcia, Ungaria si Serbia.
In momentul de fata Tymbark Maspex Romania produce in tara cappuccino La Festa, ciocolata calda La Festa, La Festa 3 in 1,crema pudra pentru cafea-Coffeeta, ceaiuri instant Ekoland, cacao instant Brumi, bautura racoritoare Duo-Fruo, sucul de morcovi si fructe Tedi, nectarurile Carotella, siropurile Livada Verde, nectarurile Ciao si nu in ultimul rand sucurile Tymbark.

Click pentru gama de produse Tymbark