ROMAQUA GROUP, societate cu capital integral autohton si privat, a realizat în ultimii ani investitii importante care se ridica pâna acum la peste 50 mil. euro, mizând în primul rând pe tehnologii si echipamente de vârf la nivel mondial, care sa asigure obtinerea unui produs finit cu cel mai înalt standard calitativ.
Astfel, preocuparea pentru un standard calitativ înalt a facut ca ROMAQUA GROUP sa fie prima firma româneasca de îmbuteliere care a primit certificarea ISO 9001 sistemul de management al calitatii. Alte doua sisteme de management implementate sunt HACCP (Hazard Analzsis and Critical Control Points) si IFS (International Food Standard), privind asigurarea securitatii produselor alimentare din punct de vedere igienico-sanitar, certificate de catre renumita firma germana TUV CERT. încrederea în capacitatea organizatiei si trecerea la TQM au condus în anul 2004, la câstigarea TROFEULUI celei de-a patra editii a competitiei PREMIUL ROMâN PENTRU CALITATE J. M. JURAN. în acest fel, s-a demonstrat ca prin punerea în practica a elementelor excelentei manageriale, ROMAQUA GROUP a satisfacut asteptarile tuturor detinatorilor de interese: clienti, proprii angajati, furnizori si parteneri, actionari si, nu în ultimul rând, colectivitatea sociala în cadrul careia îsi desfasoara activitatea.

ROMAQUA GROUP are în portofoliu o gama larga de branduri, si anume: liderul pietei românesti de apa minerala naturala Borsec, bauturile racoritoare carbogazoase Giusto, bauturile racoritoare plate Giusto Natura, brandul de cafea Metropolitan Caffé, apa minerala naturala Stânceni, bauturile racoritoare Brifcor si Quick Cola, doua marci traditionale românesti.

S.C. Romaqua Group S.A. are sediul în Borsec, Str. Carpati, Nr. 46, judetul Harghita si este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J19/162/1991, Cod Unic de Inregistrare Nr. 497342, Atribut Fiscal RO. Capitalul social subscris si varsat este de 26.575.015 RON

Click pentru gama de produse Romaqua