Societatea Distileriile Regun a fost înfiinţată în 1 ianuarie 2000, având ca principal obiect de activitate producţia alcoolului etilic rafinat şi a băuturilor alcoolice, la ora actuală fiind unul din principalii producători de profil din Transilvania.

Credem cu tărie în produsele de înaltă calitate, care să satisfacă pe deplin şi să atragă fidelitatea clienţilor noştri.

De aceea am implementat sistemul de management al calit ăţii ISO 9001:2000 şi am obţinut Certificatul internaţional IQNET pentru producţia de alcool şi băuturi alcoolice.

De asemenea suntem posesorii certificatului de implementare a HACCP, un sistem integrat de management al calităţii şi siguranţei alimentelor, care corespunde standardelor internaţionale, SREN ISO 9001/2000, DS3027E:2002 si CODEX Alimentarius CAC/RCP-1-1969.

Preocuparea permanentă pentru ridicarea standardelor calităţii produselor noastre a fost răsplătită cu premiul „MARCA DE AUR” pentru următoarele produse: DEGUSTO Afine, DEGUSTO Vişine, DEGUSTO Bitter, DEGUSTO Florio, CLASSIC crème Lichior, WHISKY CAPPUCCINO, CIOCOLATĂ, CIOCOLATĂ CU VIŞINE, FLORA Vişinată de Ardeal şi FLORA Afinată de Ardeal.

Click pentru gama de produse Regun