Maxim Drink, o companie cu capital 100% privat, tanara si cu ambitii mari, a fost infiintata la inceputul noului mileniu, avand ca principala activitate producerea si comercializarea distilatelor din vin si fructe.
Pentru a reusi sa ne creem un nume si sa ne impunem rapid pe piata, preocuparea de baza a conducerii companiei a fost cumpararea de utilaje automate de capacitate cat mai mare, alegerea celor mai bune materii prime , crearea unor retete unice pe baza de arome naturale si identic naturale, rezultand o calitate desavarsita a produselor si un mod cat mai deosebit de prezentare a acestora.
Producerea si maturarea se face in bazine de inox si in butoaie de stejar special confectionate ce confera aroma si gust inconfundabil produsului. Verificarea materiilor prime, a produselor ce stau la maturat, se desfasoara cu cea mai mare seriozitate si atentie, folosindu-se tehnologie de ultima ora, intr-un laborator propriu de analize fizico-chimice.
Imbutelierea produselor se face pe 4 linii complet automatizate cu o capacitate de 2.000.000 sticle pe luna fiecare. Pentru distributia produselor, compania detine depozite si parc auto propriu in cateva judete, iar in celelalte distribuitori autorizati.
Strategia companiei este in continua dezvoltare si va urmari ridicarea permanenta a stachetei calitatii produselor, diversificarea sortimentelor si castigarea unui nume pe piata romaneasca si europeana.

Click aici pentru gama Maxim