S.C. APOGEUS COM S.R.L. s-a infiintat la data de 03-05-1995 si este inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu J09/431/1995,C.U.I. RO 7326374, avand sediul social in Braila, Sos. Baldovinesti, nr. 38-58.

Principalul obiect de activitate il reprezinta fabricarea de bauturi racoritoare nealcoolice , societatea putand deservi populatia de pe raza judetului Braila, si nu numai.

Competitia acerba ca rezultat al integrarii europene, cat si cresterea complexitatii serviciilor prestate de catre S.C. APOGEUS COM S.R.L. lasa loc doar celor care sunt capabili sa garanteze aplicarea unui program viabil de crestere a calitatii si sigurantei alimentare si de protectie eficienta a mediului.

Nefiind singurii in domeniu incercam sa fim printre cei mai buni, lucru care este nu numai deviza echipei noastre, ci si un mod de viata. De aceea, prin fiecare serviciu prestat, vom indeplini cu exactitate cerintele legislative si, implicit, pe cele ale beneficiarilor.

Atuurile organizatiei noastre sunt: nivelul calitativ al serviciilor prestate, aplicarea riguroasa a tehnologiilor de ultima ora, intelegand prin aceasta sa nu facem rabat de la conditiile tehnologice impuse de standardele in vigoare. Personalul unitatii are ca preocupare productia calitativa si sigura a produselor. In acest sens exista preocupari pentru dotarea corespunzatoare a unitatii conform cerintelor normelor europene.

Click pentru gama de produse Apogeus