S.C. Albrau Grup S.A. Oneşti a început activitatea în 1992, cu fabrica de bere Zimbru, urmând treptat şi consolidarea celei de-a doua capacitaţi de producţie, respectiv fabrica de bere din Oneşti, unitate care de la începutul anului 2008 a preluat întreaga producţie.
Societatea noastra se ocupa cu producerea şi comercializarea berii pasteurizate, îmbuteliata la sticle N.R.W. 0,5 litri, sticle Longneck 0,5 litri, bere butoi KEG 30 si 50 litri, precum şi PET 2 litri.
Ca materii prime se foloseşte malţul de import, sau malţ autohton de calitate superioara, malaiul degerminat, orz / orzoaica, zaharul şi hameiul. Apa folosita în tot procesul tehnologic este apa pura din barajul de la Valea Uzului, provenita din traseul pus în funcţiune în 2007.
Capacitatea finala de producţie a fabricii este de peste 800.000 de hectolitri anual, ceea ce o situeaza pe primul loc în Moldova şi printre primele zece din ţara.
S.C. Albrau Grup S.A. are o reţea de distribuţie in urmatoarele judeţe: Iaşi, Bacau, Suceava, Vaslui, Botoşani, Neamţ, Buzau, Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea, Constanta, Valcea, Bistrita Nasaud şi Prahova. Livrarea produselor catre distribuitorii cu care societatea are încheiate contracte de distribuţie se realizeaza cu autovehicule moderne, societatea beneficiind de parc propriu ce include 20 de autocamioane.
Din anul 2006, urmare a unei investiţii de 25 milioane EUR, Albrau Grup a beneficiat de o ofensiva de retehnologizare masiva, acordând o atenţie sporită calitaţii procesului de producţie.
Produsele societaţii, cu o noua identitate vizuala, îmbina acum farmecul tradiţiei bavareze cu tehnologia de ultima oră implementată şi asistată de catre prestigioase firme din Germania, precum Kieselmann, Proleit, Krones, KHS, SBC.

Click pentru gama de produse Albrau